Conference Center
Victoria Hotel
Albufeira
Design ›
Sep.2017 / Dec.2017
Contrato ›
Jan.2018 / Apr.2018
Descrição
This 4* aparthotel is located 800 meters from Falésia beach, right next to the famous athletics track of Açoteias. The hotel has 121 T1 and T2 apartments, suitable for family or group holidays on long-term stays. Among the services and equipment provided by the hotel are a sports center with an athletics track, playing fields and gym, spa (suitable for high performance training), conference center, swimming pool and kids club.
Desafio
With few living and leisure areas inside the hotel and looking to provide a greater range of services to its customers, the purpose was to create a multifunctional space. Due to the cleanliness of the space, it was possible to create a living room and conference center with varied organization possibilities, using removable partitions. The option to use furniture/dividing shelves allows for the separation between circulation spaces and the main room. The zigzag carpet, the murals and the vintage-inspired furniture contribute to a relaxed and youthful living room.