Reception
Victoria hotel
Albufeira
Design ›
Sep.2017 / Dec.2017
Contrato ›
Jan.2018 / Apr.2018
Descrição
This 4* aparthotel is located 800 meters from Falésia beach, right next to the famous athletics track of Açoteias. The hotel has 121 T1 and T2 apartments, suitable for family or group holidays on long-term stays. Among the services and equipment provided by the hotel are a sports center with an athletics track, playing fields and gym, spa (suitable for high performance training), conference center, swimming pool and kids club.
Desafio
The purpose was to renew the image of the hotel's entrance, making it more dynamic and relaxed, reflecting its recent repositioning for beach and sport tourism. At the entrance, the living spaces were resized, also supporting the restaurant, through a shelf divider and walnut wood panels. The restoration of the existing counter, the painting of the background panels in grey, the mural in the corridors and the new lettering, both reframe and dignify the arrival of guests.